CALITATE

Compania noastră folosește in activitatea ei software și hardware de ultimă generație. Suntem conștienți că tehnologia singură nu poate crea un produs calitativ. Inginerii noștri experți urmăresc îndeaproape fiecare proiect de-a lungul întregului proces: de la verificarea dublă a fezabilității până la optimizarea acestora pentru eficiență și precizie în funcție de nevoile clienților. Activitatea noastră de producție se termină numai după ce un control amănunțit al produsului final arată că standardele de calitate ale clienților au fost îndeplinite.
Administrare de calitate : Suntem certificați și lucram în conformitate cu standardul sistemului de calitate ISO 9001. Ne demonstrăm angajamentul prin furnizarea de servicii de inginerie și producție de cea mai înaltă calitate, fiecare angajat fiind implicat în procesul de management al calității. Portofoliul nostru bogat de proiecte demonstrează rezultate de înaltă calitate dintr-o gamă largă de domenii. Prin folosirea instrumentelor de măsurare precum Autodesk PowerINSPECT putem garanta că standardele de calitate ale clienților noștri sunt îndeplinite.

Precizia ridicată este esențială pentru asigurarea celui mai mare nivel de acuratețe și eficiență a serviciilor noastre de producție. Lucrăm cu mașini și echipamente moderne, facilitând timpi lungi de prelucrare fără personal. Cooperarea noastră cu Bodycote – Germania la Tratament termic, cu ANA SDV- Romania la Rectificare in coordonate , ofera un avantaj suplimentar la realizarea proiectelor cu cerințe extraordinare de calitate.